Újabb gyanúsított az esztergomi rongálás kapcsán

Újabb gyanúsított az esztergomi rongálás kapcsán

Dorog, Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 1317

A 14, 15 és 16 éves fiatalok mellett a rendőrség még egy tettest azonosított a szabadtéri kiállítás rongálásával kapcsolatban, aki egy 14 éves dorogi lakos.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Esztergomi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, valamint rongálás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, egy 14 éves, egy 15 éves, valamint egy 16 éves helyi lakos ellen.

A gyanú szerint 2017. szeptember 23-án a hajnali órákban Esztergomban, a Szent István lépcső tövében a három fiatal, egy fényképkiállításnak 13 darab képét megrongálta. A rendőrök adatgyűjtés során a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három tettest beazonosították és őket 2017. szeptember 23-án éjszaka a helyi rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték.

A nyomozók a bűncselekménnyel kapcsolatban azonosítottak még egy tettest, akit 2017. szeptember 24-én 12 órakor előállítottak az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 14 éves dorogi lakos a kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését a társaihoz hasonlóan beismerte.

Az esztergomi rendőrök kezdeményezik a négy fiatal bíróság elé állítását.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top