Kitelepül a fogyasztóvédelmi iroda Dorogra

Az új tatabányai pénzügyi fogyasztóvédelmi iroda október 25-én, szerdán kitelepül Dorogra, ahol 9 órától 15 óráig várják majd az érdeklődőket.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) eddig 9 megyeszékhelyen támogatta pénzügyi fogyasztóvédelmi irodák működését, 2017. április 12-től Tatabányán a Fő téri kormányablak mellett érhetik el ezt az ingyenes és hasznos szolgáltatást.

A pénzügyi válság óta felértékelődött a pénzügyi fogyasztóvédelem szerepe. A pórul járt adósok többsége jogosan érezhette úgy, hogy az állam nem védi kellőképpen a fogyasztókat bankokkal, biztosítókkal, befektetési cégekkel szemben. A pénzügy fogyasztóvédelem szerepe először a bajba jutottak segítésére koncentrálódott, majd egyre inkább a megelőzésre helyeződött a hangsúly.

Az MNB pályázat útján választotta ki a komoly fogyasztóvédelmi tapasztalatokkal rendelkező CP Contact Fogyasztóvédelmi Tanácsadó Kft.-t, hogy Komárom-Esztergom megyében állandó pénzügyi fogyasztóvédelmi jelenlétet teremtsen.

Siklósi Máté, a CP Contact Kft. ügyvezetője elmondta, hogy szakembereik hétfőn, kedden és csütörtökön a lehető leginkább központi helyen, a Tatabánya Fő téri Kormányablak mellett várják azokat, akik jól szeretnének pénzügyi döntést hozni, vagy a már problémás banki, biztosítási vagy befektetési termékeikkel kapcsolatosan kérnének tanácsot, segítséget.

– Más hasonló szolgáltatásokért pénzt kérnek a tanácsadók, vagy megfelelő jutalék érdekében a jutalékot fizető bankot, biztosítót ajánlják az ügyfeleknek. Mi az MNB jóvoltából teljesen ingyen, és tudásunknak köszönhetően az ügyfél érdekében segítünk terméket választani, vagy a már kialakult problémákat megoldani. Várjuk a még mindig beragadt hitellel rendelkezőket ugyanúgy, ahogy a biztosítási kárigényeiket keveslő embereket is.

Az iroda telefonon, e-mailben, személyesen is elérhető. Érdemes előre időpontot foglalni, hogy a kérdéseket nyugodtan végig lehessen beszélni. Az iroda a későbbiekben több megyei településen is elérhető lesz, állandó és ideiglenes kitelepüléseken szeretnék elérni a megyeszékhelytől távolabb lakókat is.

A Tatabányai Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Iroda október 25-én kitelepül Dorogra. Az érdeklődőket 9:00 – 15:00 óra között várják majd.

Forrás: dorog.hu

Facebook hozzászólások

dorogimedence.hu

Leave a Comment
Share
Publikálta
dorogimedence.hu

Recent Posts

Ötletes ajándékok születésnapra

Sokunkkal megesett már, hogy akármennyire is ismertünk valakit, a számtalan közös program, esemény, kötődési pont…

2021-03-02

Aljnövényzet égett Nyergesújfaluban és Bajóton

Március elsején, hétfőn délután Nyergesújfaluban és Bajóton is nagy területen égett az aljnövényzet. A tűzoltók…

2021-03-02

Véradások márciusban

Térségünkben ismét több helyen adhatunk életmentő vért 2021 márciusában. Összegyűjtöttük, hol és mikor tehetjük ezt…

2021-03-02

Zöld és szelektív hulladékgyűjtés márciusban

2021 márciusában is lesz házhoz menő zöld és szelektív hulladékgyűjtés térségünkben. Szelektív hulladékgyűjtési időpontok: Dorog,…

2021-03-02

Szolgálatba állt a Nyergesújfaluban gyártott kitűzőhajó

Még 2020 júliusában bocsájtották vízre a Nyergesújfaluban gyártott EREBE nevű kitűzőhajót. A 2021. február 24-én…

2021-03-02

Körözött férfit fogtak el Lábatlanon

Március 1-jén, hétfő délután egy körözött személyt fogtak el a rendőrök Lábatlanon. A helyi járőrök…

2021-03-02

(C) 2017-2020 dorogimedence.hu

Hírportálunk sütiket használ, kérjük olvassa el az oldal végén található adatvédelmi tájékoztatónkat!