Három nap alatt 125 sebességtúllépés megyénkben

Három nap alatt 125 sebességtúllépés megyénkben

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 737

A rendőrök három napon át ellenőrizték a megengedett legnagyobb sebességhatár betartását Komárom-Esztergom megyében is, melynek során 125 sebességtúllépést dokumentáltak.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján került sor 2017. augusztus 23-25-e között Magyarországon is a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzésre. A közúti kontroll elsősorban a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult, de az ellenőrzés kiterjedt az illegális migráció, az embercsempészés, a kábítószerrel, valamint lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is.

Komárom-Esztergom megyében a rendőrök 125 jogsértést dokumentáltak a sebességre vonatkozó szabályok megsértése miatt. A helyszíneken 44 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, 1 személy ellen indítottak szabálysértési eljárást. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nem kezdeményeztek eljárást.

Az országos eredmények itt érhetők el>>

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top