Kigyulladt egy használaton kívüli hotel Dobogókőn

Kigyulladt egy használaton kívüli hotel Dobogókőn

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 887

Dobogókőn kigyulladt a használaton kívüli Nimród Hotel felső szintje és tetőszerkezete augusztus 24-én, kedden. A tüzet kora délutánra eloltották.

Csámpai Attila korábban elmondta az MTI-nek, hogy eddig ismeretlen okból lángra kapott a régi, használaton kívüli négyszintes épület tetőszerkezete és felső szintjének hozzávetőlegesen nyolcvan százaléka. A tüzet nagy erőkkel, több vízsugárral oltották a szentendrei, a pomázi, az esztergomi és a fővárosi tűzoltók.

Csámpai Attila elmondta azt is, hogy nem tudnak arról, hogy bárki is tartózkodott volna az épületben, ezért feltehetőleg senki nem sérült meg, de részleteket csak később, az oltási munkálatok végeztével és a tűzvizsgálat után tudnak közölni.

A szóvivő kora délután azt mondta, hogy már eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A katasztrófavédelem mobil laborjának vizsgálata szerint nem került veszélyes anyag a levegőbe.

A 4000 négyzetméteres épületből 1500 négyzetméter égett le és beszakadt a tetőszerkezet. A tűz nem terjed át az erdőre és a lakóházakra sem – ismertette.

Forrás: MTI
MTI Fotók: Mihádák Zoltán

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top