Kategóriák: Hírek

Egészségnap és sportágválasztó Piliscsabán

Szeptember 15-én és 16-án, Piliscsaba több pontján ismét megrendezésre kerül az Egészségnap. A program keretén belül sportágválasztó rendezvényt is tartanak.

A városi egészségnap szervezése régi hagyomány a településen, ezt kívánják most továbbvinni és újabb tartalmakkal bővíteni. Az egészségünk megőrzése összetett feladat. Piliscsaba Város 2015-ben elfogadott Egészségterve és az idei Egészségnap rendezvénysorozata a modern szemléletű egészséges életmód fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, mely a Prevenció – Lelki egészség – Sport hármas egységére helyezi a hangsúlyt.

Szeptember 15-én, pénteken 18.00 órától a Klarissza Házban Dr Buda László (pszichiáter, pszichoterapeuta) és Dr Benda Judit (táplálkozástudományi szakember) előadásait hallgathatják meg.

Szeptember 16-án, szombaton, 9.00 órától a Városházán véradás, a Csaba kertben, a Céh Egyesületben, Uradalmi házban Valamint a Klarissza házban szűrések, egészségmegőrző kezelések, vizsgálatok, az Egészségpiacon kiállítók várják az érdeklődőket. A Sportpályán a helyi sportegyesületek, sportágak mutatkoznak be a „Válaszd a sportot!” – piliscsabai sportágválasztón. Meglepetés sportoló vendéget is várnak a Sportpályára! Próbáljanak ki új mozgásformákat, ismerkedjenek a sport adta örömmel és a sportközösségekkel!

Minden szűrés, konzultáció, előadás, sportprogram ingyenesen látogatható!

További információ>>

Fotó, forrás: piliscsaba.hu

Megosztás