Gyilkossági kísérlet miatt felel a máriahalmi férfi

Gyilkossági kísérlet miatt felel a máriahalmi férfi

Hírek Comments Off 1259

Egy 60 éves máriahalmi férfi többször hasbaszúrta unokaöccsét, majd visszatért a konyhába és befejezte a vacsoráját. A februárban történt eset kapcsán a főügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal az előzetes letartóztatásban lévő 60 éves férfivel szemben, aki életveszélyes sérülést okozott az unokaöccsének.

A férfi, a sértett, valamint a sértett édesapja és a bátyja Máriahalmon, egy családi házban éltek. Az elkövető gyakran ittas állapotba került, ilyenkor kiabált, agresszíven viselkedett.

Az ittas férfi 2017. február 26-án, az esti órákban a konyhában vacsorázott, míg a sértett az egyik szobában tartózkodott. A férfi evés közben szóváltásba keveredett a sértettel, majd a kezében lévő késsel elkezdte szurkálni a konyhában lévő hűtőt és az ajtókeretet. A sértett felszólította a férfit, hogy a szurkálást hagyja abba, mivel a hűtő nem az övé. A férfi ekkor ingerült lett, megfenyegette az unokaöccsét, közben hozzá lépett, és a 15 cm pengehosszúságú késsel kétszer hason szúrta.

A mentőket a sértett édesapja értesítette, mivel az elkövető a konyhába ment, hogy befejezze a vacsoráját.

A sértettnél azonnali hasi műtétet kellett elvégezni, ugyanis a férfi által okozott sérülés életveszélyes volt, szakszerű orvosi ellátás nélkül a sértett halála következett volna be.

Az elkövetővel szemben a főügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Forrás: ugyeszseg.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top