Két mérkőzéssel ért véget a felkészülési időszak

Két mérkőzéssel ért véget a felkészülési időszak

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 699

A hétvégén a Dorogi FC két edzőmérkőzést is játszott, amelyekkel befejeződött az NB II-es bajnokságra felkészítő időszak számukra. Schindler Szabolcs vezetőedző és Tóth Csaba szakmai igazgató értékelte a látottakat.

A pénteki meccset a piros-feketék Somorján játszották a török első osztályban kitűnően szereplő Trabzonspor ellen. Ezen a mérkőzésen főleg azok kaptak szereplési lehetőséget, akiknek nagy esélye van a jövő heti, Szolnok elleni összecsapáson a kezdő csapatba bekerülni. A török gárda a Felvidéken edzőtáborozik egy hétig és a magyarok ellen is szupersztárokat vonultattak fel. Pályára lépett Olcay Sahan, Fabian Castillo, Hugo Rodallega és Juraj Kucka is. Mindannyian saját országuk nemzeti tizenegyében is meghatározó játékosok. A mérkőzés kiegyenlített volt, a 2-1-es végeredménnyel Schindler Szabolcs és Tóth Csaba is elégedett volt. Értékelésükben elmondták, rengeteg olyan elem volt, amit gyakoroltak edzéseken. A védekezést egész jól oldották meg a játékosok, a támadásban kevés lehetőségük volt, mivel nagyon sokat birtokolta a labdát az ellenfél. A törökök nagyon magasan képzett focisták, ehhez mérten a végeredmény vállalható.

Trabzonsport – Dorog 2-1

Szombaton a Dorog hazai pályán a szlovák másodosztályban szereplő Sk 1923 Gabcikovo csapatát fogadta. Ezen a napon azok a játékosok mutathatták meg tudásukat, akik előző nap nem léptek pályára. A 3-3-as végeredménnyel záródó mérkőzésen nagyon hullámzó egyéni és csapatteljesítmény volt Tóth Csaba szerint. Sokan szerették volna megmutatni tudásukat, bizonyítva ezzel azt, hogy helyük van a kezdő csapatban. Ez azonban azt eredményezte, hogy hiányzott az összjáték. Schindler Szabolcs azt is hozzátette, nem tetszett neki a játék, mivel sok hibát vétettek és idegesek voltak a focistái. Túlbonyolították a szituációkat, nem az egyszerű, de jól bevált megoldásokat választották. Amikor bátran előre védekeztek, és felvállalták a párharcokat, akkor jól működött a csapat. Sajnos a legtöbb esetben azonban nem voltak elég agresszívek, ami meghatározta a mérkőzés végeredményét.

Dorogi FC – Sk 1923 Gabcikovo 3-3

Mindkét mérkőzést alaposan ki fogják elemezni, ezután döntenek közösen arról, ki léphet pályára a 2017/18-as szezon nyitómérkőzésén, amelyen a Dorog idegenben Szolnok ellen fog játszani július 30-án, vasárnap 18 órai kezdettel.

Fotó, forrás: dorogifc.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top