Ittas vezetők térségünkben

Ittas vezetők térségünkben

Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 280

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök az elmúlt 24 órában öt ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból, köztük egyet Tokodon, Nyergesújfalun és Süttőn.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei július 18-án, kedden, 11 óra 40 perckor Süttőn ellenőriztek egy 68 éves járművezetőt. A férfit szondáztatták, majd a pozitív eredmények alapján mintavételre előállították és részére közigazgatási bírságot szabtak ki. Még ezen a napon 23 óra után pár perccel a rendőrőrs járőrei Nyergesújfalu területén ellenőriztek egy járművezetőt, akinél szintén ittasság gyanúja merült fel. A férfit szondáztatták és a mérési eredményeket követően a vezetői engedélyét is elvették.

A dorogi rendőrök ugyan ezen a napon Tokodon ellenőriztek egy 62 éves járművezetőt. A nőt szondáztatták és a pozitív eredmény alapján a rendőrkapitányságra előállították, a vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top