Gyerekekért dolgoznak a városban

Gyerekekért dolgoznak a városban

Dorog, Hírek Comments Off 281

Dorogon gumiszőnyeg kerül az Agorához, új eszközöket kap a Jubileum téri játszópark, gyöngykaviccsal és új burkolattal gazdagodott a Gorkij utcai játszótér, sőt, a bölcsődét és az óvodákat is felújítják.

A Schmidt Sándor Agora szökőkútjának fúvókáit rendszeresen eltömítette a homokozó pora, amelyet ezért gumiszőnyeggel fednek le a nyáron. A biztonságos lefedés után a gyerekek ismét használhatják a játékteret. A Jubileum téri játszótérre új eszközöket helyez el az önkormányzat. A kisgyermekes szülők igényeire reagálva júliusban már több, izgalmas játék áll a gyerekek rendelkezésére. A Gorkij utcában is megújult játszótér várja a gyerekeket a platánfák árnyékában. Gyöngykavics és új burkolatok védik az eséstől a kicsiket.

Elkezdődtek a nyári intézmény-felújítási munkálatok is a városban. Az óvodákban és a bölcsődében szükség szerint elvégzik a festést a műszaki szakemberek, a parketták, burkolatok karbantartása is megtörténik a nyár folyamán – időzítve a feladatokat az intézményi leállásokhoz. A Zrínyi Ilona Óvodában a nyílászárókat cseréjét is vállalta az önkormányzat.

Forrás: dorog.hu
Fotó: illusztráció (Kalandorka játszótér)

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top