Focitábort szervezett a Dorogi FC

Focitábort szervezett a Dorogi FC

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 59

A Dorogi FC edzői (Csapó Károly, Méhes Norbert és Bokán János) június 19. és 30. között focitábort szerveztek a mozogni szerető gyerekeknek a Buzánszky Jenő Stadionban.

Két héten keresztül, kétszer ötnapos turnusokban összesen 58 gyerek csatlakozott hozzájuk, 8 és 13 éves kor közöttiek. Sokan közülük már évek óta visszatérő látogatói a tábornak, voltak gyerekek a Ferencváros és a Diósgyőr utánpótlás csapataiból is, ez is mutatja a rendezvény színvonalát.

A napközis tábor minden nap reggel kilenckor indult és délután négyig tartott. A napi két, focival kapcsolatos játékos edzés mellett minden nap időt szakítottak az edzők arra, hogy a Nipl Stefánia Uszodában a kicsik kipihenhessék magukat és felfrissülhessenek. Ezek mellett játékos vetélkedőket is szerveztek számukra, ahol összemérhették tudásukat a csapatok. Sorversenyeken, körmérkőzéseken és felfújt csocsópályán is bizonyíthatták ügyességüket a kis focisták. Pénteken került sor a díjátadásra, hiszen a szervezők éremmel jutalmazták a kis táborlakókat.

Egyik nap látogatást szerveztek a Groupama Arénába, ahol leülhettek a kispadra, benézhettek az öltözőbe és a médiaszobát is megcsodálhatták. Remek fotók készültek, de ami ennél is fontosabb, életre szóló élményekkel lettek gazdagabbak a kicsik.

Fotók, forrás: dorogisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top