Többször is riasztották tűzoltóinkat a hétvégén

Többször is riasztották tűzoltóinkat a hétvégén

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 133

Lábatlanon és Bajna közelében balesethez, Annavölgyön és Pilismaróton pedig fakidőlésekhez riasztották a hétvégén megyénk tűzoltóit.

Pénteken délután a Bajna és Héreg közötti úton egy személygépjármű lesodródott az úttestről és az árokba borult. A autóban egy fő utazott, ő saját erejéből kiszállt a gépjárműből. A mentőszolgálat, a helyszíni vizsgálatok alapján könnyű sérüléssel az esztergomi kórházba szállította. A bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd az úttestet letakarították és a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Péntek este Annavölgyön egy akácfa kb. 8-10 méteres ága félig leszakadt és veszélyeztette az alatta húzódó légvezetéket. Az esztergomi hivatásos tűzoltók mellett a Sárisáp Önkéntes Tűzoltó Egyesület is közreműködött kárfelszámolásban egy kihúzós létra, kötél és láncfűrész használatával. A faágat levágták, majd az utat letakarították. A vezeték nem sérült meg.

Vasárnap délben Pilismaróton egy körtefa kidölt és az elektromos vezetéket elszakította. Az esztergomi hivatásos tűzoltók az E-ON szakembereivel együttműködve láncfűrész segítségével feldarabolta a veszélyes fát és az útakadályt megszüntette.

Vasárnap délután egy külföldi rendszámú személygépkocsi közlekedési jelzőlámpának ütközött Lábatlan belterületén. Az autóban egy házaspár utazott gyermekükkel, akik szerencsére nem sérültek meg komolyabban, de kivizsgálásra az esztergomi kórházba szállította őket a mentőszolgálat. A kiérkező nyergesújfalui hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítása után megszüntették a félpályás útzárt és átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotók: Esztergom HTP

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top