Dorogi birkózó sikerek

Dorogi birkózó sikerek

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 44

Hétvégén a Dorogi Nehézatlétikai Club diák és serdülő korosztálya is szép sikereket ért el.

Szombaton rendezték meg Miskolcon az országos diák csapatbajnokságot, amelyen 18 csapat vett részt. Csapatunk először a Vasast verte, majd a szentesieken lépett tovább. Legjobb hat között az FTC-t győztük le, sajnos az ESMTK-t azonban nem tudtuk. Így a 3. helyért Cegléd következett, akit sikerült legyőznünk és így elnyertük a bronzérmet!

Diák csapat tagjai: Mede Rajmund, Beták Bartal, Mandl Orbán Vincent, Secgin Bartu, Ghete Balázs, Czompál Máté, Keppler Adrián, Manga Máté, Torda Kende, Kollár Alexandra, Benkő Csanád, László Gergő, Simon Balázs, Szilágyi Dániel, Buella Patrik, Kovács Márk, Balogh Beatrix, Juhász Márk, Fábián Bence.

Vasárnap került megrendezésre a serdülő országos csapatbajnokság Miskolcon, ahol 16 csapat képviselte magát. Csoport mérkőzésen a Sziget SC-t és a Püspökladányi NC csapatát legyőzve jutottunk a legjobb hat közé. Sajnos itt nem sikerült a bravúr, Diósgyőr és a ESMTK csapatától kikaptunk. Így az 5-6. helyért következett a Törökszentmiklós, akit magabiztosan 28-12-re legyőzve, a Dorogi Nehézatletikai Club az 5. helyen zárta a versenyt.

Serdülő csapat tagjai: Kollár Márk, Keppler Ákos, Kismóni Ágost, Papp Barnabás, Vigh Soma, Kiss Imre, Dóczi Mátyás, Gremsberger Edvin, Frank László, Kovács Erik, Bazsó Adolf, Torda Csanád, Kapás Máté

Fotó, forrás: dorogisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top