Hétvége mérlege: balesetek és tüzek térségünkben

Hétvége mérlege: balesetek és tüzek térségünkben

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Tát Comments Off 509

Avar és zöldnövényzet égett Lábatlanon, Nyergesújfalun és Táton. Esztergomban pedig egy épület gyulladt ki. Ezen felül autóbaleset is történt Táton a Szent György térnél.

Összehordott gallyak és zöld hulladék gyulladt meg hétfőn délután Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc utcában, amit a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vízsugarakkal rövid idő alatt eloltottak. Személyi sérülés nem történt.

Száraz fű, bozótos és szemét gyulladt meg Nyergesújfalu határában. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését, senkinek nem esett baja.

Avar égett pénteken Táton az Esztergomi út mellett. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését, senkinek nem esett baja.

Két személyautó ütközött össze pénteken délután Táton, a Szent György térnél. A balesetben hárman könnyebben megsérültek, őket a mentők ellátták. A nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd eltávolították az úttestről.

Egy huszonöt négyzetméter alapterületű elhagyatott épület égett Esztergomban, a Galagonyás út végénél, pénteken délelőtt. Az épületben senki sem tartózkodott. Az esztergomi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral rövid idő alatt eloltották a lángokat.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotó: Esztergom HTP

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top