Kerékpár Tesztnap Dorogon

Kerékpár Tesztnap Dorogon

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 977

A dorogi sípályán június 10-én, szombaton, ingyenes kerékpáros tesztnapot tartanak, ahol kipróbálhatjuk a legújabb Specialized MTB és országúti kerékpárokat, valamint elektromos bringákat.

A tesztnapon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció során ki lehet választani, hogy melyik időpontban melyik kerékpárt szeretnénk tesztelni. Regisztráció>>

Mi is az Test The Best azaz TTB?

A TTB nem más, mint egy olyan tesztnap ahol Specialized bringákat próbálhatunk ki vásárlás előtt, amiről egy katalógus vagy kép alapján nem tudjuk eldönteni, mennyire felel majd meg igényeinknek, stílusunknak. Legyen ez országúti, 29-es, 650B, vagy akár 26-os MTB.

Gyere el, hozd magaddal a sisakodat, bringás ruhádat, cipődet, a hozzá tartozó pedált, és egy arcképes igazolványt. FONTOS: a megfelelő sisak (nem fullface) és a megfelelő bringás ruházat (nem farmer, vagy egyéb bő szabású, hosszú nadrág) elengedhetetlen feltétele a részvételnek.

Mikor kezdődik és meddig tart egy-egy tesztkör?

A tesztkörök csoportosan vezetett túrák. A kezdési időpontok a választott bringák leírásainál láthatók. Általában a jelentkezők bringás tudása határozza meg milyen hosszú egy-egy teszt, ez általában nem több mint 40-50 perc. Igény szerint, kisebb létszámmal indulhatnak természetesen hosszabb túrák, ha a körülmények ezt engedik. A Test The Best időpontok változhatnak az időjárás és a helyi rendezvények függvényében, megértéseteket köszönjük.

TEST THE BEST TEAM

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top