Toborzót tart Dorogon a MÁV

Toborzót tart Dorogon a MÁV

Dorog, Hírek Comments Off 1480

Az országban egyszerre négy helyszínen: a Keleti és a Déli pályaudvaron, vidéken Celldömölkön és Dorogon – tart állásbörzét május 26-án a MÁV-csoport. A vasúttársaság kétszáz ajánlatából választhatnak a jelentkezők. Érettségizett és friss diplomásokat is várnak!

Május 26-án az országban egyszerre négy helyszínen tart állásbörzét a MÁV-csoport: a fővárosban a Keleti és a Déli pályaudvaron, vidéken a celldömölki vasútállomáson, valamint Dorogon a József Attila Művelődési Házban (Dorog, Otthon tér 1.) várják az érdeklődőket 9 és 17 óra között. A két vidéki városban első ízben mutatja be álláskínálatát a vasúttársaság. A MÁV és leányvállalatai az ország különböző pontjain, számos szakterületen kínálnak munkahelyet a különféle végzettségű munkavállalóknak, akik most mintegy kétszáz állásajánlattal ismerkedhetnek meg.

Az ősszel induló tanfolyamokra a MÁV elsősorban érettségizett munkavállalókat keres, akik a képzést követően többek között forgalmi szolgálattevő, váltókezelő, pályafenntartási technikus, biztosítóberendezési vagy távközlési műszerész munkakörökben, valamint jegyvizsgálóként, mozdonyvezetőként helyezkedhetnek el. Ugyanakkor friss diplomás, pályakezdő mérnökök jelentkezésére is számít a MÁV-csoport: közlekedés-, építő-, villamos-, építész- és gépészmérnökök, de informatikusok, mérnök-informatikusok jelentkezését is örömmel fogadja.

A vasúttársaság hosszú távon számít munkatársaira, szakmai fejlődésüket széles körű képzési lehetőségekkel támogatja. A dolgozók számára több elemből álló béren kívüli juttatásokat, egyes vállalatainál utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást biztosít.

Az állásbörzén a MÁV Zrt. és leányvállalatai – így a MÁV-START, a MÁV Szolgáltató Központ, a MÁV Felépítménykarbantartó és Gépjavító Kft. és a MÁV-HÉV Zrt. – munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A pozíciókra a helyszínen és elektronikus úton a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni.

Magyar Államvasutak Zrt. – Kommunikációs Igazgatóság

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top