Késsel akart rabolni Tokodaltárón

Késsel akart rabolni Tokodaltárón

Hírek, Kék hírek, Tokodaltáró Comments Off 1012

Az Esztergomi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete és lopás bűntette miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő 26 éves férfivel szemben – írja az ügyészség.

A 17 éves sértett fiú 2016. november 27-én Tokodaltárón a buszmegállóban várakozott, amikor egy férfi pénzt kért tőle azzal az indokkal, hogy beteg a gyereke. A férfi rámenős volt, ezért a sértett végül adott neki 300 forintot. A férfi látta, hogy a fiúnál van pénz, ezért elhatározta, hogy azt megszerzi. Az elkövető tehát megint pénzt kért a sértettől, de ő nem adott többet. Ekkor a férfi a 9 cm pengehosszúságú kést a sértett nyaka felé tartotta és azzal fenyegetve továbbra is pénzt követelt tőle. A sértett rémületében kérte a férfit, hogy ne bántsa, majd hirtelen megfordult és a közeli büféhez menekült segítséget kérni.

Az elkövető ezen túlmenően, 2016 novemberében, szintén Tokodaltárón, három sértettől  mobiltelefont is lopott. A férfi által elkövetett rablás 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Fotó, forrás: ugyeszseg.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top