Sorozatgyilkos lehet Tatabányán?

Sorozatgyilkos lehet Tatabányán?

Hírek, Kék hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 1012

Habár nem a térségünkben történt, de a gyilkos, vagy gyilkosok bárhol felbukkanhatnak. Megyénkben nagy erőkkel nyomoz a rendőrség, hiszen Tatabányán április 30-án, bűncseleményből származóan két holttestet is találtak, különböző helyszíneken. A nyomozók vizsgálják a két bűncselekmény közötti összefüggést.

2017. április 30-án 5 óra 30 perc körül Tatabányán, a Győri úton holtan találtak egy férfit. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a férfi bűncselekmény áldozata lett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Szintén ezen a napon 8 óra 35 perckor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés, hogy Tatabányán a Reguly Antal téren egy férfit holtan találtak. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján az 56 éves férfi szintén bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök szakértők bevonásával a helyszíni szemlét megkezdték. A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel megkezdte a nyomozati cselekmények végrehajtását, az elkövető, vagy elkövetők azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében. A nyomozók vizsgálják a két bűncselekmény közötti összefüggést.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top