A Dorogi Kerékpáros Klub első túrája

A Dorogi Kerékpáros Klub első túrája

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 662

Április 30-án, vasárnap, a Dorogi Kerékpáros Klub megrendezi az első kerékpártúráját, Dorog-Esztergom-Tát-Dorog útvonalon. A klub vár minden érdeklődőt egy járműkiállítással egybekötött kerékpározásra.

A részvétel regisztrációhoz kötött, határidő április 28. péntek, éjfél

A kerékpáros szakosztály a következő mondattal invitálja a sportolni vágyókat: “Jó hangulat, vidámság, sztorik, ismerkedés, barátkozás, szakmai viták a bringákról, új helyek felfedezése – Gyere, Te is hozd magaddal élményeidet!”

Útvonal: Dorog-Esztergom-Tát-Dorog (kb. 30 km)
09.00 Gyülekező Dorog, Sportpálya (szervizpont)
09.30 Kerékpározás Esztergomba
10.15 Pihenő a Duna-parton, fagyizás, Járműkiállítás (benne veterán kerékpárok!) meglátogatása
11.30 Kerékpározás Tát-Dorog
12.45-13.15 Érkezés Dorog Sportpálya

A kerékpártúra leírása: a túra résztvevői együtt indulnak és csoportosan együtt haladva kerékpároznak. A túra vezetője (Dorogi Kerékpáros Klub tagja) halad a csoport elején, a többi szervező segíti a biztonságos haladást, a csoportzáró szintén egy szervező lesz. Kísérőautó biztosítja a technikai problémák elhárítását. Az útvonal aszfalton, murvás úton, döngölt földúton, autóúton és kerékpárúton is halad. Kérünk mindenkit a figyelmes, biztonságos, szabályos közlekedésre! Gyerekek is részt vehetnek a túrán, kizárólag szülői kísérettel. A gyerekek kötelesek közvetlenül a szülők mellett, vagy előtt kerékpározni! A kerékpártúrán bukósisak használata a gyerekeknek kötelező, a felnőtteknek pedig ajánlott.

A részvétel regisztrációhoz kötött, határidő április 28. péntek, éjfél

Jelentkezni itt lehet>>

Facebook esemény>>

Forrás: dorogisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top