Jó hangulat volt a jótékonysági futáson

Jó hangulat volt a jótékonysági futáson

Esztergom, Hírek, Sport Comments Off 747

Akadálymentesítésre gyűjtött a Montágh iskola idei “Fuss, hogy ne legyen akadály!” elnevezésű jótékonysági futását szombaton az esztergomi sportcsarnoknál. Rengeteg program színesítette az adománygyűjtést.

Idén mar második alkalommal rendezte meg a jótékonysági futását a Montáh Imre iskola, A rendezvények szombaton a sportcsarnok adott otthont. A futás célja volt, hogy az intézmény épülete es környéke akadálymentes legyen.

Nagyon sokan támogatták ebben az iskolát és rengeteg felajánlás érkezett a tombolára is. A főnyeremény egy bicikli volt a Neuzer kft. felajánlásaként. Bánhidy László alpolgármester nyitotta meg a programot, majd Tamási Rékával melegítettek be a gyerekek. A futás után pedig az első száz befutó Novák Szilvia kerámia csigás medáljával egy láncot kapott.

Kísérő programként Kommeiner Ildikó bábos a Kacor király meséjét adta elő. A Bóbita együttes fergeteges műsort adott, majd a tűzoltók is bemutatót tartottak az eseményen, melyen a gyerek birtokba vehették a lánglovagok autóit is. Mindemellett a Játékkunyhóval társasozhattak, de volt ugrálóvár, kézműves foglalkozások és fellépett a Carmen együttes is. A program végen pedig a résztvevők salsáztunk Szilágyi Diánával.

Forrás: infoesztergom.hu
Fotók: Neves Ildikó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top