Forgalomkorlátozások az esztergomi vasútállomás környékén

Forgalomkorlátozások az esztergomi vasútállomás környékén

Esztergom, Hírek Comments Off 290

A vasútvonal korszerűsítéséhez kapcsolódóan az STO-Esztergom konzorcium közműépítést és útépítést végez Esztergomban a Baross utca, a Sugár út és a vasútállomás környezetében, ezért hónapokig forgalomkorlátozás várható.

Az építkezést az ivóvíz- és a csatornahálózat átépítésével kezdődik a Baross utca és Sugár út kereszteződésében, majd tovább haladva folytatódik a Baross utcában a vasútállomás felé. A munkálatokat április 10-én kezdik el. A vízközmű építése miatt részleges forgalomkorlátozásokra lehet számítani a fent leírt területeken körülbelül 2 hónapon keresztül. A kivitelezés folyamán a rövid idejű vízszünetek időpontjáról a lakosság pontos tájékoztatást fog kapni szórólapok és hirdetmények útján az érintett területeken.

A vízhálózat építést május első felétől útépítési munkálatok is követik, melyek szintén a fent felsorolt útszakaszokat érintik, a munkálatok becsült időtartama 4-5 hónap. Az útfelújítás a közműépítéshez hasonlóan a Baross G. utca és a Sugár út kereszteződésétől indulni.

Az útépítés miatt egyes útszakaszok teljes lezárására is sor kerül az építkezés idejére – hívta fel a figyelmet minderre az önkormányzat, mely szíves türelmét és megértését kéri a lakosságnak az építkezés okozta esetleges kellemetlenség miatt.

Forrás: infoesztergom.hu
Fotó: illusztráció (facebook.com)

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top