Megverte és bezárta volt élettársát

Megverte és bezárta volt élettársát

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 110

Megverte, bezárta és fenyegette volt élettársát egy esztergomi férfi. Az Esztergomi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 36 éves férfivel szemben – tájékoztat Magyarország Ügyészsége

A pár korábban élettársi kapcsolatban élt, ezalatt a férfi többször bántalmazta a nőt, illetve később még a börtönből is fenyegető leveleket küldött neki. A férfi szabadulását követően felkereste a sértettet, akire féltékeny volt, ezért vele továbbra is agresszíven viselkedett.

A férfi 2016. június 8-án, záráskor megjelent abban az esztergomi sörözőben, ahol a nő dolgozott, majd kérdőre vonta, hogy kivel létesített kapcsolatot, míg ő távol volt. A férfi az ajtó elé állt, nem engedte meg, hogy a nő bezárjon, majd hirtelen minden előzmény nélkül egy alkalommal, ököllel megütötte a nő arcát. Ezt követően a segítségért kiabáló sértettet a nyakánál megragadta, a száját befogta, majd a hajánál fogva a szórakozóhely belseje felé rángatta, megfenyegette és továbbra sem engedte ki. Miután a megfélemlített és bántalmazott nő végül beszámolt a partnereiről, őt a férfi elengedte.

A nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de az ütés alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására.

A férfivel szemben a járási ügyészség szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Forrás: ugyeszseg.hu
Fotó: illusztráció

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top