Csatlakozz a dorogi szabadidősportokhoz

Csatlakozz a dorogi szabadidősportokhoz

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 1001

Itt a jó idő, végre beköszöntött a tavasz és az óraátállítás miatt később is sötétedik. Használjuk ki a lehetőséget, hiszen a télen felszedett kilókat most túrával, bringázással, vagy futással leadhatjuk.

A Barangoló Kalandorok, az újonnan megalakuló Kerékpáros Szakosztály és a Dorogi Futókör szeretettel várja mindazokat, akik szívesen lennének egy jó társaság tagjai.

Barangoló Kalandorok

Az Eötvös József Általános Iskola turisztikai szakköre azzal a céllal jött létre, hogy a tanulókat családtagjaikkal együtt kimozdítsák a szürke, rohanó hétköznapokból, és bebarangolják lakóhelyük környékét, felfedezzék az őket körülvevő természet szépségeit. Meghódították a Getét, a Mókus-hegyet, Klastrompusztát, tavaly pedig Erdélybe látogattak el és felfedezték Parajd és Korond környékét.

A kirándulásokról Horváth Magdolna, a szakkör vezetője tud felvilágosítást adni, vagy a www.eotvosdorog.hu weboldalon érhetők el az információk.

Kerékpáros Szakosztály

A legfiatalabb szakosztály még csak április elején fog megalakulni, de már várják az érdeklődőket és a leendő tagokat. Szeretnék összefogni a környék kerékpáros társadalmát, legyen szó olyanról, aki eddig csak a boltba járt le bicajjal egészen azokig, akik versenyeken indulnak.

A cél, hogy havi egy közös bringázást szervezzenek, amin jól érzi magát mindenki, ezzel is népszerűsítve ezt a sportot.

Az érdeklődőknek Farda Zsuzsa tud információkkal szolgálni, aki a dorogibringa@gmail.com-ra várja a kérdéseket.

Dorogi Futókör

Az egyre nagyobb taglétszámmal rendelkező szakosztály folyamatosan jelen van a város életében kisebb-nagyobb rendezvényekkel és a heti 4 (hétfőtől-csütörtökig) közös edzésével. A futások a Buzánszky Jenő Stadion elől indulnak 18 órakor. Szeretettel várják a sport szerelmeseit, folyamatosan indítanak kezdő futóedzéseket is azoknak, akik csak most határozták el magukat a mozgásra.

A dorogi.futokor@gmail.com email-címen lehet Sárdi Tamás szakosztály vezetőt keresni, aki készséggel válaszol a feltett kérdésekre.

Fotó, forrás: dorogisport.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top