Megyei sakkversenyt nyertek az esztergomiak

Megyei sakkversenyt nyertek az esztergomiak

Esztergom, Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 842

Megnyerte Komárom-Esztergom megye M1-es sakkbajnokságát vasárnap az Esztergomi Sakk Club tagjai.

Vasárnap a 2016/2017-es Komárom-Esztergom megyei sakkbajnokság utolsó fordulóját játszották a sakkozók. A listavezető városi csapatunk a tavaly NB II-ből kisesett Tatabányai Turult fogadta a Szentgyörgymezői Olvasókörben. Szabó Marciéknak fél pont a biztos bajnoki címet jelentette, így formaság volt a rangadó, ennek megfelelően négy ifjúsági játékosunk kapott lehetőséget. A 9 éves (!) Spanberger Richárd első mérkőzése a felnőtt csapatban remekül sikerült, hiszen elsőnek nyert. Délben 5-2-re vezettünk, de három győztesnek látszó partit játékosaink elrontottak, így 8-2 helyett csak 5-5 lett a végeredmény. Győztek: Szabó Lajos, Szabó Pál, Egri Gyula, Rucska Lajos, Spanberger Richárd.

Esztergomi Sakk Club 7 ponttal előzte meg a második Géniusz SE II-t és 12,5 ponttal a harmadik Tatabányai Turult. Csapatunkra NB II-es osztályozó vár, de az is lehet, hogy automatikus besorolást kapnak a Nemzeti Bajnokságba.

A 2016/17-es bajnokcsapat tagjai: Bokros Albert, Szabó Márton Mihály, Jr. Ravasz László, Kovács Géza, Szabó Lajos, Szabó Pál, Ádám Olga, Egri Gyula, Pálinkás Bálint, Szomjú Péter, Kovács Vilmos, Szabó Mátyás Pál, Ónodi Sándor, Pétervári Szabolcs, Fekete László, Rucska Lajos, Spanberger Richárd.

Fotó, forrás: InfoEsztergom.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top