Rendőrségi állás: körzeti megbízott

Rendőrségi állás: körzeti megbízott

Dorog, Hírek Comments Off 584

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője felvételt hirdet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Dorogi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály, Körzeti Megbízotti Alosztály állományában körzeti megbízott beosztás betöltésére.

Jogviszony időtartama: határozatlan idejű hivatásos szolgálati viszony.

Munkavégzés helye: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Dorogi Rendőrkapitányság, Rendészeti Osztály, Körzeti Megbízotti Alosztály (2510 Dorog, Mátyás király u. 1.).

Besorolása: tiszthelyettes/D
Rendfokozati minimum-maximum: főtörzsőrmester – főtörzszászlós
Hivatásos pótlék: 100%
Ruhanorma: egyen
Munkarend: kombinált

A beosztással járó feladatok rövid leírása:

A lakossággal történő kapcsolattartás, ügyeik intézése, a kulturális, sport- és egyéb rendezvények figyelemmel kísérése. Jelentősebb rendezvények esetén részt vesz a biztosítási feladatokban. Működési körzetében elvégzi a lakcímkutatásokat és lakcím-megállapításokat, elkészíti a nyílt rendőri információkat tartalmazó jelentést, elkészíti a rendészeti feladatainak ellátásával kapcsolatos környezettanulmányokat; foganatosítja az elővezetéseket. Intézkedik a bűncselekményeket kiváltó okok és körülmények felderítésére, azok megszüntetésére, a nyugodt és kiegyensúlyozott közösségi viszonyok fenntartására, bűnmegelőzési tevékenységet végez.

Részletek az állással kapcsolatban>>

 

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top