Dorogi FC: búcsú a Magyar Kupától

Dorogi FC: búcsú a Magyar Kupától

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 712

A Vasas a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján pályaválasztóként 4–0-ra megverte az NB II-es Dorogot, ezzel 6–1-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé.

A Vasas a nyolcaddöntő első mérkőzésén 2–1-es győzelmet aratott idegenben a Dorog ellen, így bár előnybe került, nem vehette félvállról az ütközetet. A fővárosi alakulat nem is aludt bele az ütközetbe, már a 10. percben vezetést szerzett Berecz Zsombor révén. 1–0

Bár mindkét fél alakított ki helyzeteket, a követező gólra a 42. percig kellett várni, amikor Kleisz Márk bevette a Dorog kapuját, megszerezve ezzel az első tétmeccsen lőtt gólját a Vasas felnőtt csapatában. 2–0

Az NB I-es gárda a fordulást követően sem vett vissza a tempóból, Mahir Saglik a 49. percben mezőnyből, a 60. percben pedig tizenegyesből is betalált, beállítva ezzel a 4–0-s végeredményt.

A Vasas 6–1-es összesítéssel bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
VASAS–DOROG (II.) 4–0 (2–0)

Szusza Ferenc Stadion. V: Nagy R.
VASAS: Póser – Debreceni, Korcsmár, Risztevszki – Szivacski, Berecz, Kleisz, Hangya (Király, a szünetben) – Ádám M. (Gaál, a szünetben), Saglik, Remili (Vida, a szünetben). Vezetőedző: Michael Oenning.
DOROG: Zima – Grabant P., Berkó, Csató, Füredi – Fekecs, Hauser, Hartyán (Sitku, a szünetben), Grabant B. – Vígh, Perovics (Farkas, 72.). Vezetőedző: Németh Szabolcs.
Gólszerző: Berecz (10.), Kleisz (42.), Saglik (49., 60. – a másodikat tizenegyesből)
Továbbjutott a Vasas 6–1-es összesítéssel.

Forrás: Nemzeti Sport
Fotó: Veres Viktor

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top