Balesetmegelőzési Bizottság évértékelője

Balesetmegelőzési Bizottság évértékelője

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 814

A Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szakmai partnereivel együtt értékelte az elmúlt évi tevékenységét és megfogalmazta 2017. évi célkitűzéseit.

Komárom-Esztergom megye közlekedésbiztonsági helyzetét értékelték a szakemberek 2017. február 20-án, a megyei Balesetmegelőzési Bizottság szokásos évértékelő értekezletén. Az ülésen a rendőrséggel együttműködő társszervek és civil partnerek is részt vettek.

A rendezvény résztvevőit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője, Farkas Gábor r. ezredes köszöntötte. Sólyáné Farkas Friderika r. alezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke tartott tájékoztatót a 2016. évben bekövetkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleseti helyzetről, valamint az elmúlt évi baleset-megelőzési tevékenységéről.

Ezt követően Buóczné Miklán Erzsébet r. őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára beszélt a 2017. évben kitűzött célokról, megvalósítandó programokról. A korábbi évhez hasonlóan ebben az évben is prioritást élvez a gyalogosok és kerékpárosok védelme, az ittas vezetők kiszűrése, valamint a halálos kimenetelű és a személysérüléssel járó közúti közlekedési balesetek számának csökkentése.

Milus Gábor r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke megköszönte az együttműködők munkáját és további támogatásukat kérte a közös célok elérésében.

Forrás, fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top