Köd és ónos szitálás várható az utakon

Köd és ónos szitálás várható az utakon

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 1043

Az Országos Meteorológiai Szolgálat 2017. február 16-án éjjel kiadott időjárás-előrejelzése szerint hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat a mai napon. A rendőrség továbbra is óvatosságra int!

SŰRŰ KÖD

Hajnalra nagyobb területen várható sűrű köd kialakulása a Dunántúl, a Duna-Tisza köze valamint az Északi-középhegység térségében.

A ködös, borult területeken hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat. Helyenként tartós ónos szitálásra (néhány tized mm) is számíthatunk.

ÓNOS ESŐ

Ma a hajnali órákban előbb a Dunántúlon, majd a reggeli órákban a középső országrészben nem zárható ki kisebb (pár cseppnyi) ónos eső kialakulása. A délelőtti órákban elsősorban az Alföldön van esély ónos eső előfordulására. A nap további részében általában inkább az eső a valószínűbb, északkeleten kisebb havazás is előfordulhat, de kisebb körzetekben továbbra sem lehet kizárni gyenge ónos eső kialakulását.

Kérjük az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Járműveik sebességét az út-és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási és útállapotokról és az
ezekből adódó esetleges késést kalkulálják bele a menetidőbe!

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top