Megtalálták az eltűnt és körözött tokodi lányt

Megtalálták az eltűnt és körözött tokodi lányt

Hírek, Tokod 0 Comment 1261

Egy Tokodról eltűnt 17 éves, körözött lányt találtak meg a komáromi rendőrök szerda hajnalban. Az egyenruhások több elszökött fiatalra is bukkantak a megyében.

A járőrök kedden 22 óra 5 perckor a tatabányai vasútállomáson észleltek egy gyermekkorút. A 13 éves lány felügyelet nélkül várakozott a peronon. A rendőrök megállapították, hogy a gyerek a komáromi nevelőotthonból engedély nélkül távozott. Az intézkedők a lányt a szolgálati járműbe ültették és egy tatabányai lakásotthonba vitték.

Szintén engedély nélkül távozott a komáromi gyermekotthonból az a fiatalkorú, akit kedden 23 óra 20 perckor Tatabányán, az Álmos vezér úton igazoltatták a rendőrök. A járőrök a 17 éves fiút a rendőrkapitányságra előállították, majd az oroszlányi gyermekintézetbe vitték.

A rendőrök szerdán 0 óra 5 perckor Komáromban, a Csillag lakótelepen ellenőriztek egy 17 éves tokodi lakost. A fiatalkorú ellen eltűnés, valamint az Esztergomi Járásbíróság zaklatás elkövetése miatt kiadott körözése volt érvényben. A járőrök a lányt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top